Inloggegevens sturen naar leerlingen/studenten

< Terug

Je kunt de inlogcode van je leerlingen of studenten sturen door in het menu op ‘Mijn leerlingen/studenten’ te klikken.

Je ziet nu een lijst van de leerlingen/studenten die bij Revisely in het systeem staan. Klik op ‘Leerlingen/studenten beheren’.

Op deze pagina is het mogelijk om je leerlingen/studenten binnen Revisely te beheren. Naast het sturen van de inloggegevens kun je ook de gegevens aanpassen en leerlingen/studenten toevoegen in het systeem. Wil je meer leerlingen/studenten toevoegen maar weet je niet hoe dit moet? klik dan hier voor verdere uitleg.

Om de inloggegevens te sturen kun je bij de desbetreffende leerling(en) op het icoontje met het sleuteltje klikken om de gegevens te sturen. Wanneer je hierop klikt zal er direct een mail worden verstuurd naar het emailadres dat Revisely van ze kent.

Het is overigens ook mogelijk voor de leerlingen/studenten om zelf het wachtwoord op te vragen wanneer zij dit zijn vergeten. Zij kunnen dit opvragen door hun bij Revisely bekende email in te vullen: https://app.revise.ly/remember