Persoonlijke accountgegevens

< Terug

Je kunt informatie vinden over je eigen account rechtsboven in het scherm. Wanneer je op je gebruikersnaam klikt, verschijnt het volgende scherm (zoals de afbeelding hieronder). Hiermee kun je informatie over je eigen account bekijken. Je kunt alle berichten zien die zijn verstuurd naar je leerlingen/studenten. U kunt ook wisselen tussen de rol van leraar en die van leerling (als u zowel een leraren- als leerlingenprofiel hebt).