Het dashboard

< Terug

Wanneer je als docent inlogt bij Revisely kom je eerst op de Dashboard-pagina terecht. Deze pagina geeft in één oogopslag informatie over teksten die nog ingeleverd moeten worden, die nog nagekeken moeten worden en die nagekeken zijn en waarvan de feedback verzonden kan worden naar de student/leerling. Ook zie je hoeveel opdrachten er actief zijn. Daarnaast biedt de pagina toegang tot het menu aan de linkerkant.

Belangrijk om op te letten is dat je hier een tijdvak en groep/klas kunt selecteren. In de afbeelding hieronder is het studiejaar 2016-2017 geselecteerd. De grote groene knop ‘Nieuwe opdracht’ brengt je direct naar de pagina waar je een nieuwe opdracht aanmaakt en verstuurt aan je leerlingen of studenten.

Informatie over eigen account

Rechtsboven in het scherm vind je informatie over je eigen account. Door te klikken op je gebruikersnaam verschijnt onderstaand scherm. Zo kun je informatie over je eigen account bekijken of wijzigen. Je kunt alle berichten bekijken die aan jouw leerlingen zijn verzonden. En je kunt wisselen tussen de rol als docent en die als leerling.

Direct in contact met onze medewerkers

De groene knop met de tekstballon (rechts onderin op elke pagina van de site) brengt je direct in contact met onze medewerkers. Zo kun je snel je vraag of opmerking aan ons doorgeven. Wij reageren doorgaans zeer snel en kunnen je zo ook snel weer verder helpen.